Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013
Ταλιατέλες με πέστο βασιλικού & ψητά τσέρι
›
Πέστο και έγινε!! Γευστικό και πρακτικά εύκολο πιάτο αν εξαιρέσεις το μάζεμα του βασιλικού φύλλο-φύλλο. Υλικά: • ...
2 σχόλια:
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013
Ρολό Κιμά "ελληνικόν"
›
Θα ΡΟλαθείτε!!! ΥΛΙΚΑ: Για τον κιμά: • 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά • 1 μεγάλο αυγό • 1 μεγάλο κρεμμύδι...
5 σχόλια:
Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012
Healthy Cookies!
›
Κανείς δεν θα φάει μόνο ένα..... ΥΛΙΚΑ: • 100γρ. αλεύρι μαλακό • 1 πρέζα αλάτι • 1κ.γ. σόδα μαγειρικής • 150γρ. μαύρη ζάχαρη ...
6 σχόλια:
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011
Κινέζικο μοσχάρι με μπρόκολο
›
Αγαπάμε τη κινέζικη κουζίνα και σίγουρα αυτό το πιάτο θα πείσει και αυτούς που δεν την αγαπούν!! ΥΛΙΚΑ: • 500γρ. μοσχαράκι, σ...
2 σχόλια:
Τρίτη 2 Αυγούστου 2011
Ρύζι ατμού, στη κατσαρόλα!
›
Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό το ρύζι, είναι το γνωστό ρύζι ατμού που επιλέγουμε στο κινέζικο εστιατόριο! Ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες κ...
6 σχόλια:
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Muffins λεμονιού
›
μμμ μύρισε λεμόνι, αν είστε FAN της γλυκόξινης γεύσης, τότε αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε... ΥΛΙΚΑ: • 180γρ. βού...
1 σχόλιο:
Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011
Μοσχάρι κοκκινιστό με δεντρολίβανο και Vinsanto στη γάστρα!
›
Σαν το μοσχαράκι στη γάστρα δεν έχει... νόστιμο, μαλακό, ζουμερό απλά ΤΕΛΕΙΟ!!! ΥΛΙΚΑ: • 1/2 κιλό μοσχάρι σε κύβους • 1 μεγά...
2 σχόλια:
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού